Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Шукаємо у нас
Сайт "Чомучка"
 
Лічильник
Користувачі : 619
Зміст : 266
Посилання : 78
Переглянути хіти змісту : 3783248
На даний момент 7 гостей на сайті
Головна

Володимирецька РБД:події року-2012.

Районна бібліотека для дітей: події року 2012

 

 

  1. Традиційні зустрічі на «Різдвяних посиденьках» - проект, започаткований  у 2007 році  районною бібліотекою для дітей в плані діяльності літературно-мистецької вітальні «Сув'язь» ,з метою пошуку,підтримки та розвитку таланту користувачів Володимирецької ЦСПШБ з залученням фахівців різних жанрів Запрошуються діти з творчими доробками різного жанру, представники влади, ЗМІ, педагоги, бібліотекарі, літератори з метою знайомства, обміну досвідом,презентації творчості та з метою подальшого творчого розвитку, росту, підтримки. Це дає змогу дітям отримати натхнення від старших колег, знайомства з ровесниками та їх творчістю. У 2012 році гостею була майстриня-рукодільниця Надія Повжик. Більше інформації на сайті «Чомучка» Володимирецької районної бібліотеки для дітей.
  2. В рамках Тижня дитячого читання-2012 відбулися «Літературні посиденьки» з Олексієм Городним(березень) під гаслом «Україна читає дітям».
  3. Бібліосвято «Світ дитинства» до Міжнародного дня захисту дітей.
  4. В рамках програми «Літо в Бібліосвіті» проведені виставки-презентації »Руками створена краса» творчих робіт користувачів РБД Онофрійчук Ірини,Юлії Дяк,Богдани Кобець,Богдани Блищик в техніці вишивка,в’язання,бісероплетіння,купаж та декупаж. Більше інформації на сайті «Чомучка» Володимирецької районної бібліотеки для дітей.
  5. РБД переможець обласного туру (1 місце), республіканського туру (Диплом ІІ ступеня) Всеукраїнського конкурсу «В об’єктиві я і книга» (Дуляницька М.З.: «Читаєм татові книжки,бо ми його помічники»)
  6. Сайт «Чомучка» Володимирецької районної бібліотеки для дітей за 2012 рік отримав 189 тис .відвідувань(статистика bigmirnet). В порівнянні :

Проміжок часу

 

РБД

(bigmirnet)

ЦСПШБ

(HotLog)

РДОБ

LIBR.RV.UA

(bigmirnet)

НБУ для дітей

(bigmirnet)

31.01.

-6.02.

- Відвідувачів (хостів)

3 682

 

3 178

9 786

 

-перегляду сторінок(хітів)

5 208

 

6 833

27 766

28.01 -03.02

- Відвідувачів (хостів

 

172

 

 

 

-перегляду сторінок(хітів)

 

367

 

 

Це говорить про актуальність ресурсу та його наповнення,що в свою чергу сприяє підвищенню іміджу бібліотечного закладу та якісних показників обслуговування користувачів.

 
Дитяча бібліотека ХХІ ст. це...