Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Шукаємо у нас
Сайт "Чомучка"
 
Лічильник
Користувачі : 619
Зміст : 266
Посилання : 78
Переглянути хіти змісту : 3781782
На даний момент 6 гостей на сайті
Головна ІнфоСКРИНЯ

День святого Миколая-2011 в бібліотеці

Через доли ,з краю в край, ходить в гості Миколай…

  Грудень-щедрий місяць на свята. Особливо на іменні:Андрія,Варвари.Миколая,Савви,Ганни…та всіх не перелічити. Та найбільше ми чекаємо від 19 грудня-дня Святого Миколая. І не дивуємось,що і дорослі і діти з нетерпінням чекають подарунків,хто яких:цукерків,іграшок,гарних речей,теплих слів і гарних усмішок.

  А  історія свята давня і цікава…

  Колись жив і служив Господу і людям єпископ Миколай. То був добрий і порядний чоловік. Допомагав усім,хто в Бога вірує,а найперше тим,кого спіткало горе. Свої дари вручав так,щоб його не бачили. В шторм він врятував молитвою корабель і пасажирів,молитвою воскресив моряка,який впав з мачти ,бідній вдові в тяжку пору допоміг. І завжди у нього вистачало милосердя і для бідного, і для багатого. Так віх ходить і донині ,дарує добрим людям подарунки,злим-різочки,як нагадування про помилки.

  Отаку святкову історію-гостину відвідали і почули читачі районної бібліотеки для дітей напередодні дня Святого Миколая. Цікаву програму готували разом з бібліотекарями Юля Воробей,Мирослава Мельник,Діана Семчук, Катя Мялик,Світлана Дяк,Ольга Симчук,Софійка Федінчик. З захопленням малята дивились виставу «Від казочки до казочки» підготовану гуртківцями «Лялька і книга».

1myk  

  А найбільшим і найприємнішим сюрпризом став візит представника МГО «Рівненське земляцтво» Наталки Позняк-Хоменко з солодкими подарунками для всіх присутніх.

  І на завершення свята глядачі-малята пообіцяли до приходу святого Миколая допомогти мамі і тату,братикам і сестричкам і обов’язково написати в листі святому Миколаю,щоб приніс подарунки і здоров'я родині.

 

Людмила Босик, заступник директора

Володимирецької ЦСПШБ по роботі з дітьми

 

 
Дитяча бібліотека ХХІ ст. це...