Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Шукаємо у нас
Сайт "Чомучка"
 
Лічильник
Користувачі : 619
Зміст : 266
Посилання : 78
Переглянути хіти змісту : 3783241
На даний момент 5 гостей на сайті
Головна МетодКЛАС "Сімейне читання:міст між користувачем та бібліотекою"

"Сімейне читання:міст між користувачем та бібліотекою"

"Тільки там, де читають батьки, зростає дитина, яка читає",

- сказав Януш Корчак.

І це насправді так. Інтерес до читання значною мірою

залежить від ставлення до книги в сім'ї.

10 листопада 2014 року на базі Володимирецької ЦРБ відбувся семінар-вебінар бібліотечних працівників Володимирецької ЦСПШБ під гаслом "Вебінар - нова послуга професійного спілкування".

 Учасники: відділ маркетингу і наукової роботи РОУНБ, бібліотечні заклади області та Володимирецької ЦСПШБ.Презентовано кращий іноваційний бібліодосвід "Майстерня правових знань","Кімната сімейного спілкування","Створення позитивного іміджу бібліотеки" та інші.

Володимирецька районна бібілотека для дітей презентувала досвід роботи колег з Рівненської обласної бібліотеки для дітей, на основі проведеного ними семінару "Дитяча бібліотека та відродження традицій сімейного читання.".

Бібліотекарі нашої системи познайомились з проектом НБУ для дітей "Почитайко"(електронна антологія улюблених творів дитячої літератури, яка створюється бібліотекарями різних регіонів країни.), інформкоктейлями РОБД та досвідом роботи Рафалівської ПШБ "Сім'я в бібліотеці". Також стане впригоді інформаційний дайджест  "Гарний читач починається з родини".

                              Людмила Босик,

заступник директора Володимирецької ЦСПШБ по роботі з дітьми


 

 

 
Дитяча бібліотека ХХІ ст. це...